Bestaan waterontharders zonder zout echt? Op de markt zijn er vele waterontharders te vinden. Zo kennen we de waterontharder met een filter, maar we introduceren u ook graag aan een voordelig alternatief voor een waterontharder: de Amfa4000.

Dit antikalk systeem zorgt ervoor dat er geen kalkvorming meer optreedt op bijvoorbeeld uw apparaten, douchewanden en kranen. Dit apparaatje realiseert een magnetisch veld van 1170 Gauss en verandert niets aan de samenstelling van het water.

Amfa4000® kopen

Waarom kiezen voor een dit antikalk systeem?

Een antiklak systeem is een goedkope en duurzame manier om van uw kalk af te komen. Het grote verschil met een traditionele waterontharder is dat dit apparaatje de calcium- en magnesiumionen uit het water haalt en vervangt voor een natriumoplossing. Het nadeel hiervan is dat water misschien anders smaakt.

De voordelen van dit alternatief voor een waterontharder

Een antikalk systeem voorkomt dat calcium en magnesium kalk vormen. Uw huishoudelijke apparaten, zoals de wasmachine, de waterkoker en de Senseo, komen minder in aanraking met kalk, werken daardoor langer goed en verbruiken minder stroom. Bekijk de andere voordelen van dit alternatief voor een waterontharder met zout.

Kosten Amfa4000: het alternatief voor een waterontharder

Voor het kleine bedrag van € 169,- heeft u al een antikalk systeem in huis. Er zitten verder geen kosten aan vast, omdat u geen zout hoeft te kopen om het apparaat bij te vullen. Ook voor onderhoud in de toekomst bent u geen geld kwijt, want dat heeft dit slimme systeem niet nodig. En gaat u verhuizen? Dan knipt u de tiewrap door en plaatst u hem in uw nieuwe woning met een nieuwe tiewrap.

Zelf eenvoudig installeren

Waterontharders zijn moeilijk om te installeren. Het alternatief is dat niet! Dit compacte antikalk systeem installeert u eenvoudig op de bestaande waterleiding in de meterkast met de bijgeleverde tiewrap. Als het water stroomt, doet dit antikalk systeem meteen zijn werk en voorkomt het dat er kalkvorming optreedt.

Antikalk systeem zonder onderhoud

Voor het onderhoud van een waterontharder met zout betaalt u jaarlijks al snel rond de € 125,-. U maakt kosten voor o.a. het reinigen van de filters, reparaties, arbeidskosten en het bijvullen. Dit bedrag loopt verder op als de monteur meer reparaties moet verrichten en langer bezig is.

Naast de onderhoudskosten betaalt u veel voor de stroom die geleverd moet worden om de waterontharder draaiende te houden. Het goedkope alternatief, de Amfa4000, heeft helemaal geen onderhoud nodig. Het compacte kastje werkt na de installatie direct en gebruikt geen stroom. Kortom, u heeft er verder geen omkijken naar.

Antikalk systeem kopen bij Antikalk.com

U kunt de Amfa4000 bestellen en hem 100 dagen uitproberen. U zit nergens aan vast. Bent u toch niet tevreden over het antikalk systeem, dan kunt u hem gratis retour sturen. Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact op.

Amfa4000® kopen

Waar bent u naar op zoek?