Waterontharder alternatief kopen

In de meeste gemeenten in Nederland stroomt er hard water door de leidingen. Dit is water dat zorgt voor kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten, zoals de douchekop, wasmachine of koffiemachine. Kalkaanslag zorgt ervoor dat appraten minder efficiënt werken, meer stroom verbruiken en sneller aan vervanging toe zijn. Het voorkomen van kalkaanslag is dan ook noodzakelijk als u wilt dat uw machines het lang volhouden. Bij Antikalk.com hebben we de perfecte oplossing voor uw probleem: de Amfa5000®. Dit is hét alternatief voor een dure waterontharder en zorgt dat er minder kalkaanslag kan vormen in uw apparaten of op de glazen.

  • Kalkvrije omgeving
  • Milieuvriendelijk
  • Zachter aanvoelend water
  • Voor alle woningen

Bestel de Amfa5000® nu!

Heeft u vragen over de Amfa5000®? Neem dan contact op met onze specialisten. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie per e-mail of telefoon.

Wat is een antikalk systeem?

Een antikalk systeem is een innovatief en apparaat dat u op de waterleidingen installeert. Waterontharders zijn groot en moeten geïnstalleerd en onderhouden worden door professionals. Te duur, vinden wij. Daarom bieden wij de Amfa5000® aan. Dit is het beste alternatief voor een waterontharder. Door jarenlange research en ontwikkeling is ons antikalk systeem de beste op de markt.

Over de Amfa5000®

Door de perfect uitgebalanceerde magneten in combinatie met de Zwitserse technologie is kalkaanslag in uw woning verleden tijd. Er zijn geen aanpassingen nodig aan de leidingen om de Amfa5000® te monteren. Het enige wat nodig is, is een stukje leiding van 8 cm lang. Met de bijgeleverde tiewrap zet u het ontharder alternatief heel makkelijk vast aan de leiding.

Na de installatie zorgen de sterke magnetische velden ervoor dat calcium en magnesium in het water niet met elkaar binden. Daardoor slaan ze niet neer en vormt er geen kalkaanslag. De magnetische velden onderdrukken de negatieve effecten alleen, ze halen niet de mineralen uit het water. Doordat er geen kalkaanslag meer gevormd wordt, heeft het goede gevolgen voor uw huid en uw apparatuur.

Kosten waterontharder alternatief

Wilt u een waterontharder alternatief kopen? Dan is het belangrijk om een indicatie van de kosten te hebben. Bij Antikalk.com koopt u het beste alternatief voor een waterontharder voor maar € 149,- binnen Nederland en België. U betaalt geen kosten voor de installatie, omdat u heel eenvoudig de Amfa5000® zelf kunt monteren op de bestaande leidingen. Er zitten ook geen bijkomende kosten aan vast, zoals contract- en onderhoudskosten. Als u het waterontharder alternatief koopt, dan krijgt u automatisch 5 jaar garantie en 100 dagen om de Amfa5000® te proberen. Is hij toch niet goed? Dan krijgt u gewoon uw aankoopbedrag terug.

Voordelen waterontharder alternatief

Naast de lage kosten voor de volledige aanschaf van de Amfa5000®, zitten er nog veel meer voordelen aan de installatie vast.

 

Bespaar tot wel € 500,- per jaar

Afhankelijk van uw normale hoeveelheid kalkaanslag kunt u uw investering er al snel uithalen. Dit komt omdat uw huishoudelijke apparaten zonder kalkaanslag optimaler werken en dus minder energie verbruiken dan met kalkvorming.

Kalkvrije omgeving

Uw toiletten, douche, bad en wastafels zijn kalkvrij. Er ontstaan dus geen kalkvlekken na het opdrogen van het water. Uw huis ziet er schoner uit en u hoeft ook niet meer te boenen om de kalkaanslag weg te krijgen.

Machines gaan langer mee

Kalkaanslag is funest voor huishoudelijke apparaten. Met kalkaanslag werken machines op een lager rendement en verbruiken ze veel meer energie. De apparaten gaan dan ook minder lang mee. Met de Amfa5000® heeft u daar geen last meer van en werken uw apparaten optimaal. Zo kunt u jarenlang van uw kopje koffie genieten, zoals alleen uw apparaat dat maakt.

Gezonder water

Hard water bevat veel kalk en dat is niet lekker in een kopje thee. Onder de douche kan het huidirritatie veroorzaken. Door minder kalkvorming in het water wordt deze irritatie minder.

Milieuvriendelijk

Door een antikalk systeem te kopen, voegt u niets schadelijks toe aan het water. U voorkomt alleen maar de binding van calcium en magnesium op een milieuvriendelijke manier.

Waterontharder alternatief kopen bij Antikalk.com

Als u nu de Amfa5000® koopt voor maar € 149,-, dan heeft u de volgende werkdag al het beste waterontharder alternatief in huis. Geniet van de vele voordelen. Bestel hem nu en probeer de Amfa5000® 100 dagen uit. Al meer dan 100.000 mensen gingen u voor. Is hij toch niet goed, dan krijgt u uw aankoopbedrag gewoon terug. Heeft u nog vragen of advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Bestel de Amfa5000® nu!

Waar bent u naar op zoek?