Antikalk systeem werking

De Amfa5000® is een waterontharder alternatief zich onderscheidt van grote, dure waterontharders. Deze stroomloze uitvinding is het beste wapen in de strijd tegen kalk. De Amfa5000® lost bestaande kalk op en voorkomt nieuwe kalkvorming. En dat op milieuvriendelijke wijze

Producteigenschappen

  • Volledig stroomloos
  • Compacte behuizing
  • Krachtig magnetisch veld
  • Zwitserse innovaties 

Kennis uit Zwitserland

De Amfa5000® is de combinatie van een krachtige magneet en innovaties uit Zwitserland. Jarenlang onderzoek ging eraan vooraf, maar het resultaat mag er wezen. Het magnetische veld schakelt de binding van calcium en magnesium uit. De kalk die is ontstaan wordt weliswaar niet uit het water gehaald, maar is wel onschadelijk gemaakt. De Amfa5000® wordt daarom met recht het beste stroomloze antikalk systeem genoemd.

Voorkomt kristalvorming

Met een kracht van 16.000.000 nT, krijgen de mineralen in het water geen kans om te kristalliseren en te gaan hechten aan uw leidingwerk.

Compact

Waar waterontharders een grote kast of machine nodig hebben om goed te werken, verschijnt de Amfa5000® in een compacte behuizing van 9 centimeter lang en 7 centimeter breed. Uitermate geschikt om te installeren in de meterkast.

Ontdek het zelf

Bent u benieuwd wat een antikalk systeem voor uw huiskouden kan betekenen? Ontdek de voordelen. U kunt de Amfa5000® nu 100 dagen testen. Bent u achteraf niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug.

100 dagen uitproberen

Waar bent u naar op zoek?