Wat kost een waterontharder alternatief?

We kennen verschillende soorten waterontharders: van grote voorzieningen die u in de kruipruimte van uw woning moet laten plaatsen. De laatstgenoemde soort is een erg dure waterontharder in zowel aanschaf als onderhoud. Doorgaans moet u bij de aanschaf rekening houden met enkele duizenden euro’s. De handzame Amfa4000® kost slechts € 159,-. En dat is niet het enige voordeel; dit kleine waterontharder alternatief kent er veel meer dan de grote varianten.

Hoeveel bespaart u met een waterontharder alternatief?

De besparing met de Amfa4000® kan oplopen tot wel € 500,- op jaarbasis. Dat betekent dat u de aanschafwaarde van dit kleine waterontharder alternatief binnen enkele maanden kan terugverdienen.

Een ander leuk feitje is dat dit waterontharder alternatief geen onderhoud nodig heeft. U plaatst de Amfa4000® met de bijgeleverde tiewrap om de waterleiding en klaar is Kees. Door de magnetische werking kunnen calcium en magnesium zich niet met elkaar verbinden en dus blijft kalkvorming uit.

Waardoor kunt u zo veel besparen?

Dat u tot € 500,- op jaarbasis kan besparen zit in verschillende dingen. We hebben berekend dat ieder huishouden gemiddeld jaarlijks 1 huishoudelijk apparaat koopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffiezetapparaat, een wasmachine of droger en een vaatwasser. Alle apparaten die met water werken. Doordat het waterontharder alternatief kalk in het water afbreekt, gaan uw apparaten veel langer mee.

Daarbij hebben kalkvrije huishoudelijke apparaten veel minder energie nodig om te werken. Kalk zorgt namelijk voor een naar laagje in de leidingen en in uw apparaten dat ervoor zorgt dat warmte niet meer goed geleidt. Koopt u een Amfa4000®, dan heeft u kalkvrij water. En als u kalkvrij water heeft, bespaart u flink op de energierekening.

De verdere besparing zit in bijvoorbeeld wasverzachters. Deze verborgen kostenposten kunnen hoog oplopen als u geniet van zacht wasgoed. Kalk in het water maakt uw was echter hard en om dit te tackelen voegt u wellicht meer wasverzachter toe. Dit is niet alleen slecht voor de wasmachine, maar kost ook nog eens een klein fortuin op jaarbasis. Het kan zijn dat al bovenstaande zaken voor u opgaan. Tel al deze besparingen bij elkaar op en u komt uit op gemiddeld € 500,- op jaarbasis. En dat is leuk terugverdienen!

Koop een waterontharder alternatief

Bestelt u vandaag de Amfa4000® voor 23:59 uur, dan heeft u dit handzame waterontharder alternatief morgen al in huis. Dat is de belofte die wij maken. Daarbij mag u het apparaatje 100 dagen uitproberen. Bent u dan niet helemaal tevreden? Geen probleem, stuur de Amfa4000® naar ons op en u krijgt uw geld terug!

Bestel de Amfa4000®

Waar bent u naar op zoek?