Veelgestelde vragen over antikalk systemen

Antikalk systemen zijn erg populair dankzij de vele voordelen die het apparaatje met zich meebrengt. Ondanks dat steeds meer mensen een antikalk systeem hebben of kennen, is nog niet iedereen bekend met deze compacte oplossing. Daarom een overzicht van de veelgestelde vragen.

Wat is het voordeel van een antikalk systeem?

Een antikalk systeem biedt vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat een antikalk systeem ervoor zorgt dat u geen last meer heeft van kalk in huis. Kalk is namelijk nadelig voor uw stookkosten, huishoudelijke apparatuur en drinkwater. Met een antikalk systeem gaan uw wasmachine, waterkoker en andere apparaten waar een verwarmingselement in zit langer mee, smaakt uw kraanwater beter en bespaart u energie.

Is een antikalk systeem duur?

Een antikalk systeem kost nu slechts € 149,-. Hier staat tegenover dat u tot wel € 500,- per jaar bespaart in uw huishouden.

Kan ik een antikalk systeem zelf aansluiten?

Het aansluiten van een antikalk systeem is erg eenvoudig en kunt u zelf doen. U hoeft geen monteur in te schakelen en u heeft ook geen gereedschap nodig. De installatie duurt slechts 5 minuten.

In onderstaande video ziet u hoe gemakkelijk het is. Nog niet helemaal duidelijk? Klik hier om meer te lezen over de installatie.

Is een antikalk systeem groot?

Nee, dit antikalk systeem is juist erg compact. De Amfa5000® is slechts 9 cm lang en 7 cm breed. Zo past hij in elke meterkast.

Klopt het dat ik geld bespaar met een ontharder in huis?

Dat klopt. Omdat uw energierekening lager wordt én uw huishoudelijke apparatuur minder snel slijt, bespaart u ongeveer € 500,- per jaar.

Kan ik een antikalk systeem bestellen op deze website?

De Amfa5000® is te koop via Antikalk.com. Wanneer u voor 23:59 uur bestelt, heeft u hem morgen al in huis. Daarbij betaalt u geen verzendkosten.

Klik hier om de Amfa4000® te kopen.

Hoe werkt de Amfa5000®?

De Amfa5000® is voorzien van een magneet. Deze magneet zorgt ervoor dat calcium en magnesium niet gaan hechten, waardoor kalkaanslag uitblijft.

Lees hier meer over de werking van een antikalk systeem.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het Amfa5000® antikalk systeem, het #1 waterontharder alternatief? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul het contactformulier in, of kijk in de onderstaande lijst waar wellicht uw vraag tussen staat:

Waar bent u naar op zoek?