Compacte waterontharder

Op de markt vindt u vele verschillende grote waterontharders. Soms kan het voorkomen dat een waterontharder niet in uw meterkast past. Om toch van uw kalkproblemen af te komen, hebben we een compact alternatief voor u gevonden: de Amfa5000. Dit is een antikalk systeem dat ervoor zorgt dat kalkdeeltjes zich niet meer kunnen hechten aan al uw huishoudelijke apparaten. Alle componenten zijn verwerkt in een klein kastje dat u eenvoudig op de bestaande waterleiding plaatst. Op die manier past dit compacte systeem in elke meterkast. Daarnaast maakt de Amfa5000 geen geluid en is hij geschikt voor alle woningen. En gaat u verhuizen, dan neemt u hem heel makkelijk mee naar de volgende woning!

Amfa5000® kopen

Verschil tussen een grote waterontharder en een compact antikalk systeem

Grote, lompe waterontharders nemen veel ruimte in beslag en veranderen de smaak van het water. Ook moeten ze regelmatig onderhouden en bijgevuld worden. De compacte Amfa5000 heeft geen van deze problemen. Het kleine kastje heeft een strak design en past goed op de bestaande waterleiding in de meterkast. Hij zit niet in de weg en is onderhoudsvrij.

Welke is voordeliger?

Als we een grote waterontharder vergelijken met de compacte Amfa4000, dan is het kleine antikalk systeem een stuk voordeliger. De kosten voor het aanschaffen en laten installeren van een zoutwaterontharder liggen rond de € 2100,-. Daar komen nog jaarlijkse kosten bij voor het onderhoud en het bijvullen. Die liggen rond de € 175,-.

Kosten Amfa5000 antikalk systeem

Voor de kleine Amfa5000, die u eenvoudig op de bestaande waterleiding in uw meterkast installeert, betaalt u slechts € 149,-. Dit zijn de enige kosten die u betaalt, want de Amfa5000 heeft namelijk geen onderhoud nodig en hoeft niet bijgevuld te worden. Het enige dat u hoeft te doen is het apparaatje bevestigen op de waterleiding. Dit doet u met de bijgeleverde tiewrap. Na de installatie functioneert het antikalk systeem direct.

Antikalk systeem kopen bij Antikalk.com

Bestel de compacte Amfa5000 en ontvang hem de volgende werkdag in huis. Geniet van de vele voordelen die dit compacte antikalk systeem biedt. Al ruim 100.000 tevreden klanten gingen u voor. U kunt het apparaatje eerst 100 dagen uitproberen om zeker te zijn van de werking. U zit helemaal nergens aan vast. Doet uw Amfa5000 het niet goed binnen de uitprobeer periode, stuur hem dan gratis retour. U kunt de Amfa5000 ook omruilen voor een nieuwe. Neem gerust contact op als u met vragen zit.

Amfa5000® kopen

Waar bent u naar op zoek?