Waterontharder voor thuis

Heeft u last van kalkaanslag in huis en lukt het maar niet om hier vanaf te komen? Er zijn vele waterontharders op de markt die beweren dat ze de juiste oplossing bieden tegen kalkaanslag. Deze ontharders zijn vaak erg prijzig en vragen veel onderhoud. Bij Antikalk.com bieden we hét beste alternatief voor een waterontharder voor thuis: een antikalk systeem, de Amfa4000.

Voordelen van een antikalk systeem

Ons antikalk systeem biedt dezelfde voordelen als een waterontharder, maar dan voor maar € 169,-! Dat is een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld een waterontharder met zout. Bestel onze Amfa4000 vandaag en geniet van onderstaande voordelen:


Eenvoudige installatie

De Amfa4000 is eenvoudig te installeren. U hoeft alleen maar de bijgeleverde tiewrap te gebruiken om het antikalk systeem op de waterleiding te plaatsen. Haal hiervoor de Amfa4000 uit de verpakking, plaats hem op de waterleiding en maak door middel van de tiewrap het systeem strak vast. Gaat u verhuizen? Dan kunt u de Amfa4000 gemakkelijk meenemen naar uw nieuwe woning.

Bestel de Amfa4000 nu

Kies voor een voordelige en effectieve methode tegen kalkaanslag: de Amfa4000. Dit antikalk systeem kost maar € 169,- en heeft u, wanneer u hem vandaag bestelt, de volgende werkdag in huis. Te mooi om waar te zijn? U mag de Amfa4000 100 dagen uitproberen en naar ons terugsturen als hij niet doet wat u voor ogen had. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel de Amfa4000® nu!

Waar bent u naar op zoek?