Ontkalken

Leidingwater in Nederland bevat calcium en magnesium waardoor er bij het opwarmen van water kalkaanslag in uw leidingen, op uw kranen en in huishoudelijke apparaten ontstaat. Kalkaanslag zorgt er dan voor dat deze apparaten minder efficiënt werken en u meer stroom verbruikt. Daarnaast moeten deze apparaten eerder vervangen worden. Bij Antikalk.com hebben we de perfecte oplossing voor uw probleem: de Amfa4000. Dit is hét alternatief voor een dure waterontharder.

Met ons antikalk systeem profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Geen kalkaanslag meer op uw huishoudelijke apparaten, glazen en in uw leidingen.
  • U ervaart dezelfde voordelen als een waterontharder, met dezelfde samenstelling van het water.
  • Een antikalk systeem is goedkoper en sneller terugverdiend dan een dure waterontharder.
  • Het installeren van een antikalk systeem kunt u gemakkelijk zelf!

Bestel de Amfa4000® nu!

Amfa4000: antikalk systeem

Maak van kalkaanslag verleden tijd met de Amfa4000: het bekende antikalk systeem van tv! Door de perfect uitgebalanceerde magneten verlengt u de levensduur van al uw huishoudelijke apparaten aanzienlijk en is kalkaanslag als sneeuw voor de zon verdwenen! De magneten in het systeem zorgen ervoor dat calcium en magnesium in leidingwater niet meer met elkaar kan verbinden, waardoor er dus geen kalkaanslaag meer ontstaat.

Installeren is heel eenvoudig

Het antikalk systeem installeren kunt u gemakkelijk zelf: er zijn geen aanpassingen nodig aan de leidingen om de Amfa4000 te monteren. Het enige dat u nodig heeft is een stukje leiding naast de watermeter en de bijgeleverde tiewrap. Plaats de onderkant het apparaatje op de leiding en bevestig de bovenkant stevig om de leiding met de tiewrap. De Amfa4000 doet meteen wat hij moet doen en binnen enkele weken geniet u van de vele voordelen die zacht water met zich meebrengt.

Maar welke voordelen heeft de Amfa4000 dan?

De Amfa4000 is niet alleen laag in prijs en gemakkelijk te installeren, maar u geniet ook van de volgende voordelen:


Waterontharder alternatief kopen bij Antikalk.com

Bestel vandaag nog de Amfa4000 voor maar € 169,- en ontkalk morgen al uw leidingwater met het beste alternatief voor een waterontharder! Binnen enkele weken geniet u van de vele voordelen die we eerder hebben benoemd. Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor. Bent u toch niet helemaal tevreden, laat ons dat dan binnen 100 dagen weten, dan krijgt u uw aankoopbedrag gewoon terug.

Heeft u nog vragen of advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Bestel de Amfa4000® nu!

Waar bent u naar op zoek?