Kalkaanslag verwijderen

Kalkaanslag, we vinden het allemaal vervelend. Uw apparaten werken niet meer naar behoren, de was komt niet zacht uit de wasmachine, u krijgt er een droge huid van en dat niet alleen: het is lastig te verwijderen.

Wanneer u een antikalk systeem in huis installeert, kunt u voorkomen dat er nieuwe kalkaanslag ontstaat. Dat scheelt niet alleen veel boenen, maar ook geld in de portemonnee. Mocht u nog geen antikalk systeem hebben aangeschaft, dan kunt u dat eenvoudig via onderstaande button doen. Daarnaast leggen we u hieronder uit hoe u van kalkaanslag zelf kunt verwijderen.

Bestel de Amfa4000® nu!

Kalkaanslag verwijderen op badkamertegels

Wist u dat u wasverzachter kunt gebruiken voor het verwijderen van kalkaanslag op tegels in de badkamer? Giet een dopje wasverzachter in een emmer warm water (half gevuld) en neem de badkamertegels af met een doekje. Laat het mengsel even inwerken en spoel de tegels goed na met heet water.

Kalkaanslag verwijderen in de kranen en de douchekop

Stroomt het water niet meer goed uit de kranen of de douchekop? Schroef de kraan of douchekop in kwestie dan los en laat deze een nachtje in een bak schoonmaakazijn liggen. De volgende dag bent u van de kalkaanslag af!

Lukt het loskoppelen in uw geval niet? Knoop dan een zakje met schoonmaakazijn om de kraan of douchekop. Laat dit vervolgens 12 uur hangen en geniet van een kraan of douchekop zonder kalkaanslag.

Kalkaanslag verwijderen van het strijkijzer

Maak een mengsel van natuurazijn en water en vul het waterreservoir van het strijkijzer met dit mengsel. Zet het strijkijzer aan en laat het enkele minuten goed stomen. Kalk kan ook ontstaan in de stoomgaatjes van de onderkant. Maak een theedoek nat in het mengsel van natuurazijn en water en knoop deze om de onderkant van het strijkijzer. Laat het mengsel enkele uren inwerken en neem de onderkant af met een vochtige doek. Weg is de kalkaanslag!

Kalkaanslag verwijderen in de waterkoker

Citroensap is een effectief zuur tegen kalkaanslag. Om kalkaanslag te verwijderen knijpt u twee citroenen uit in de waterkoker. Voeg vervolgens water toe en vul tot aan het niveau van de kalkaanslag. Zet de waterkoker aan en laat deze goed doorkoken. Spoel het apparaat goed om en geniet van heldere en smaakvolle thee.

Wilt u ook geen kalkaanslag meer?

Elke keer de kalkaanslag handmatig verwijderen kost veel tijd en schoonmaakmiddelen. Bespaar veel tijd en geld door een antikalk systeem aan te schaffen. Onze Amfa4000 is een goedkoop alternatief voor een waterontharder. Het zorgt ervoor dat de calcium- en magnesiummineralen zich niet meer kunnen hechten aan elkaar, waardoor kalkionen niet meer neer kunnen slaan als kalkaanslag.

Bestel de Amfa4000® nu!

Heeft u nog vragen?

Wanneer u vandaag voor 23:59 uur een bestelling plaatst, betaalt u geen verzendkosten en heeft u de Amfa4000 morgen al in huis. De Amfa4000 is slechts €169,- en u kunt het antikalk systeem 100 dagen testen. Niet helemaal tevreden? Stuur hem dan retour en krijg het aankoopbedrag terug.

Heeft u nog vragen over de Amfa4000? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice. We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Waar bent u naar op zoek?