Gespreid betalen met in3

Wilt u graag de Amfa4000® kopen, maar kunt u het aankoopbedrag van € 139,- momenteel eigenlijk niet missen op uw bankrekening? Op waterontharder.com bestelt u uw Amfa4000® via in3; de enige betaalmethode in Nederland waarmee u gespreid kunt betalen zónder lening of BKR-registratie.

  • Betaal in 3 gelijke termijnen van € 46,33
  • Geen lening
  • Geen BKR-registratie
  • Geen rente of extra kosten

Betalen in 3 gelijke termijnen

Wanneer u ervoor kiest om te betalen met in3, dan voldoet u het aankoopbedrag binnen 60 dagen in drie gelijke delen. En dat zonder extra kosten te maken! Het eerste deel betaalt u via iDEAL, waarna we het product direct verzenden. Vervolgens betaalt u het tweede deel binnen 30 dagen en het derde deel binnen 60 dagen. U ontvangt een e-mail zodra het weer tijd is voor een nieuwe betaling. Een kind kan de was doen!

 

Stappenplan Amfa4000® kopen via in3

Een Amfa4000® antikalk systeem kopen via in3 is bijzonder eenvoudig. Volg hiervoor het onderstaande stappenplan.

  1. Bestel de Amfa4000® door gebruik te maken van de groene button op de bestelpagina. Tip: bij het bestellen van meerdere exemplaren profiteert u van flinke staffelkorting!
  2. U komt nu in uw digitale winkelwagentje terecht. Controleer de hoeveelheid en klik op ‘afrekenen’.
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in en klik op ‘doorgaan’.
  4. Kies bij de betaalwijze voor in3. Het systeem doet nu een snelle controle van uw gegevens. Controleer het overzicht en reken de eerste termijnbetaling af via iDEAL.
  5. We nemen uw bestelling direct in behandeling. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan bezorgen we uw Amfa4000® al de volgende dag.
  6. Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. U ontvangt hierover een e-mail met instructies.

Liever niet betalen via in3?

Uiteraard kunt u bij ons ook betalen via andere vertrouwde betaalmethodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDEAL, Maestro, Mastercard en Visa. Bekijk de pagina met betaalmogelijkheden voor een overzicht.

Waar bent u naar op zoek?