Drinkwater ontkalken

In water zitten de mineralen calcium en magnesium. Wanneer u water verwarmt, ontstaat er kalkaanslag. Deze aanslag brengt vele nadelen met zich mee zoals een hogere energierekening, een droge huid, meer zeepverbruik en huishoudelijke apparaten gaan minder lang mee. Ook in ons drinkwater zitten kalkmineralen. We vertellen u graag hoe u het drinkwater in huis kunt ontkalken.

Schoon drinkwater in huis

Een waterontharder zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag meer kan ontstaan. Er bestaan verschillende soorten waterontharders waarvan de waterontharder met zout de meest populaire op de huidige markt is. Alleen wat doet een waterontharder met zout nu: het zorgt ervoor dat er geen calcium- en magnesiummineralen meer in uw drinkwater aanwezig zijn. We raden echter aan om deze mineralen niet uit het drinkwater te verwijderen. Kalk in kraanwater is namelijk gezond! Uw botten worden er sterker van en magnesium werkt tegen hart- en vaatziekten.

Wilt u nou toch van kalkaanslag af? Bestel dan ons alternatief voor een waterontharder: het antikalk systeem de Amfa4000. Dit kleine apparaatje biedt u alle voordelen van zacht water, zonder de belangrijke mineralen uit het water te halen. Wanneer u het antikalk systeem vandaag bestelt, ontvangt u hem de volgende dag al in huis!

Bestel de Amfa4000® nu!

De Amfa4000: het beste alternatief voor een waterontharder

De Amfa4000 is een klein apparaatje met een sterke magneet die ervoor zorgt dat kalkmineralen, zoals magnesium en calcium, zich niet meer kunnen hechten aan uw leidingen, huishoudelijke apparaten of glazen wanden in de douche. Hierdoor ervaart u na enkele weken de volgende voordelen:


Bespaar tot wel € 500,- per jaar

U bespaart flink op uw energierekening doordat uw huishoudelijke apparaten veel langer meegaan en optimaler werken zonder kalkaanslag. Dit merkt u in de portemonnee.

Kalkvrije omgeving

Doordat de calcium- en magnesiummineralen zich niet meer aan elkaar hechten, kan er geen nieuwe kalkaanslag meer ontstaan. Uw douche, badkamer, gootstenen en huishoudelijke apparaten blijven dus kalkvrij.

Machines gaan langer mee

Uw huishoudelijke apparaten kunnen niet tegen kalkaanslag. Ze werken op een lager rendement en verbruiken meer energie. Hierdoor gaan uw machines in huis minder lang mee. Met de Amfa4000 werken uw apparaten optimaal en hoeft u ze minder snel te vervangen.

Gezonder water

Hard water bevat veel kalk en dat is niet lekker in een kopje thee of koffie. Onder de douche zorgt kalk in het water voor een drogere huid, waar u nadelen door kunt ervaren. Doordat de Amfa4000 de calcium- en magnesiumminderalen niet uit het water verwijdert, blijft het water gezond.

Milieuvriendelijk

U voorkomt de binding van calcium en magnesium op een milieuvriendelijke manier. U voegt geen schadelijke stoffen toe aan het water om het te ontharden.

Installatie van de Amfa4000

Het installeren van een Amfa4000 is heel eenvoudig. U haalt het apparaatje uit de verpakking en plaatst het naast de watermeter aan de leiding door middel van de tiewrap. Trek deze strak aan en ervaar binnen enkele weken de voordelen van dit waterontharder alternatief. Extra fijn: de Amfa4000 heeft na plaatsing geen onderhoud meer nodig! U kunt dus zorgeloos genieten van het gezonde kraanwater.

Twijfelt u nog? U mag de Amfa4000 100 dagen uitproberen. Wanneer u toch niet helemaal tevreden bent over het resultaat, krijgt u gewoon uw aankoopbedrag terug.

Bestel de Amfa4000® nu!

Ik heb meer advies nodig

Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen u voor, maar we begrijpen dat u misschien nog wat vragen of advies nodig heeft. Twijfel niet en neem contact op met de klantenservice. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Waar bent u naar op zoek?